Alla inlägg under februari 2009

Av Maria - 5 februari 2009 19:40

Jomen hejsan. Jag är nyss nyvaken eller vad man säger.. Inte riktigt klar i huvudet idag. Jag har sovit sen jag kom hem idag för att få bort magsmärtorna som kom efter den förbannade skolmaten. Bakpotatis med nån jäkla oströra innehållande purjolök och paprika. Fiifaan !

Hoppas det blir något ätbart imorgon.

Nu ska jag göra läxan tills imorgon, hitta en låttext och låt som jag gillar. Och översätta den till engelska, sen spela upp låten för en liten grupp och berätta om varför artisten skrev den, och så vidare.. Men oj, det finns hur många bra låtar som helst ? Hjälp mig komma på nåt tack !


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 4 februari 2009 19:22

Har hittat några saker på Åhléns som jag nog ska inhandla nu när jag fått CSN-pengarna :)

Här är en brons-färgad sminkväska för 89 :- och en hårmask för 20 :- , perfekt för mitt svinto-liknande hår.


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 4 februari 2009 18:22

Ush. Seg idag , somnade igår med världens huvudvärk. Och vaknade lika -.- Fick lov att vara hemma för mamsen, konstigt nog. Det brukar bli en lång diskussion innan man får stanna hemma. Så jag gick upp vid 13,00 idag, kollade på Ellen DeGeneres och åt lite. Sen har jag fortsatt titta på tv:n. Tänkte åka längdskidor, snön är liksom lagom hård nu. Men nej , det orkar jag bara inte. Orkar knappt gå uppför trapporna utan att det känns som om benen ska rasa av när som helst.

Det finns folk som säger , nu ska jag göra iordning te och sätta mig under en filt framför en bra film. Men jag dricker inte te. Varmt vatten smakar skit, spelar ingen roll om man smaksätter det med nåt jädra pulver. En filt har jag, men våran gamla äckliga soffa går inte att sitta i snart. Det knakar och det känns som om man sitter på bara trä. Så då är det lika bra att sitta på golvet.

Skit alltså !


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 1 februari 2009 22:09

Ska snart gå och lägga mig efter en väldigt tråkig dag. Läser på inför hotellprovet imorgon och hoppas att det går bra :)

Strax efter kl.6 imorgon kommer morbror och hämtar upp mig, sen bär det av till Munkfors. Därifrån buss till Karlstad. Som vanligt.

Fast imorgon ska jag inte hem ifrån skolan, nej jag ska faktiskt sova över hos en barndomskompis :) Inte sett henne sen examen i nian, och då pratade jag knappt med henne. Så det ska bli jättekul, hon har lägenhet i Karlstad så vi ska väl hyra film och så.. :) Men frågan är vad jag ska göra ensam i tre timmar. Hon slutar nämligen fyra, och kommer in till stan vid halvfem. och jag slutar kvart i två så.. Jaja , jag överlever nog. Får be Veronica och hennes kompis som ska vara med i skolan under veckan, vara kvar i Karlstad ett tag.


Ciao !


Peace & Love <3 / M.

Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards