Alla inlägg under februari 2009

Av Maria - 10 februari 2009 19:04

Latlatlatlatlat.

Varför ska man vara så förbannat lat ?

Jag har så otroligt dålig kondition..

Skulle skata med längdskidorna uppför backen här förut.. Ja ! Gick typ 35 meter innan det kändes som om mina lungor skulle sprängas.

Majs också !


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 10 februari 2009 18:57

Haha , jag kom just att tänka på hur otroligt "kär" man var när man var liten.. Iallafall jag. Och det spelade ingen roll om dom var lika gamla eller 25 år.. Läste min gamla dagbok häromdagen, jävla desperat unge ! xD

Hade ritat en massa hjärtan runt Jonas, tackat hans mamma för att hon fanns och det vettu fan. Och jag som trodde jag hade haft en rätt så normal uppväxt. Där sprack det.


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 10 februari 2009 18:47

Gaah så beronde jag är av pengar ! Helt otroligt.. Dom är ju redan slut ! -.-

Nog för att Frida fick 400 av mig, som jag varit skyldig henne ett bra tag. Och sen handlade jag och Rozanna fullt av mat och godis, som jag fick betala för eftersom hon glömt sin plånbok. Men nästa vecka får jag tillbaka lite money, och då ska jag smita in på Åhléns och köpa Born in the USA. Vilket jag skulle ha gjort igår, men ja.. Fanns som sagt inga pengar kvar sen en förvånansvärt dyr måltid på McD. 67 kr ! Herregud, det har jag ju inte råd med. Snål som jag är. Vad ska jag köpa kläder för nu då ?? Hoppas att blinka-med-rådjursögon-metoden funkar på mamma. Annars får jag väl leta rätt på nåt gammalt.. Ush. Så jag klagar ! Jag har ju faktiskt kläder som jag knappt använt !


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 9 februari 2009 21:12

Tjenamors.

Kom just hem från mormor, vi åkte vägen där vi såg vargspår häromdagen. Men de hade plogat, och det ha snöat så det fanns inget kvar.

Det var rätt så läskigt. Först så läser man att en man i väst värmland blev jagad av två vargar. Sen vet vi att det har skett olyckor efter den vägen där en hund blev uppäten ungefär 40 meter från sin ägare. Sjuka djur !

Vi var alltså påväg hem i lördagskväll när jag såg en massa spår mitt i vägen. Jag sa till pappa att det är nog vargspår, han trodde mig inte men stannade bilen på min order. Och jag hade rätt, i storleken av min hand fanns 100 tals spår med klo avtryck kraftiga som en vuxen mans tumme. Fyfan. Riktigt skrämmande. Med tanke på att hunden som dödades var en grå/jämt hund så vill jag inte ens tänka på vad som skulle kunna hända våra små trulsar som är 30 cm höga. Sen har vi de lite större , men de skulle inte heller ha någon chans tyvärr. Fan att det inte är lagligt att skjuta åbäken som förstör och sårar. Nu kommer jag säkert få skit för det jag just skrev. Men jag har inga problem med vargar, det är egentligen fina djur. Men när dom blir såpass närgågna så är det inte roligt längre. Punkt slut.

Av Maria - 8 februari 2009 21:37

Såg ni på melodifestivalen ? Det gjorde jag , och enligt mig : FIASKO!

Vafan, det var typ bara en låt som var bra. Alcazar, Marie Serneholt och den där Nina var sådär.. Men det är inte artisterna jag tyckte var dåliga. Okej, jo en del. Den där jävla ugglan till exempel.. " snäääälla snäääälla " jävla tjat..

Men det jag satt och störde mig mest på var pauserna. Petra Mede gjorde en sådär bra programledarinsats. Men jag saknar 2008.


Jag saknar Björn när han dansar till What is love i Göteborg.

Jag saknar Kristian som är lite speciell.


Nej istället fick vi en hösäck, som sjöng en "populär" låt från the 60's. GE ER SVT !

Och vafan är det för röstsystem ni kommit på ? fattade ingenting..


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 8 februari 2009 21:34

Hej på er .

Jag har bara en fråga först , hur många av er besöker min blogg rätt så ofta ? har jag några återkommande besökare ? :) Kul att veta bara..

Okej , men nu sitter jag här en stund under tiden av reklampausen på Trollkarlens hemligheter.

Har alltid varit lite fascinerad av magik, men nu börjar jag lära mig och kan nästan gissa hur tricken går till. Det kommer ju förstöra allt men ändå !


Peace & Love <3 / M.

-v-

Av Maria - 8 februari 2009 02:32

Saknar dig..

Fast ändå inte.

Men kom tillbaka till mitt liv igen, snälla.


Av Maria - 6 februari 2009 17:06

Just nu sitter jag här och väntar på min taco , sen tar jag med mig lill-hunden Evita och åker till Frida. Blir väl säkert film, och jag ska äntligen få mina jul/födelsedagsklappar , och Frida ska äntligen få sina pengar :p Jag har varit skyldig henne 378 :- ett bra tag nu för hockeybiljetter, hyllor och gudvetvad.. Men nu får hon 400 istället eftersom jag är så seg :)


Förresten har Elin gett min msn till J eftersom jag troligtvis lagt in fel adress till honom.. Får väl se hur det här går. Det värsta är ju att Elin gett honom falska förhoppningar genom att säga att jag var söt.. Det är jag verkligen inte.

Ush , stackare.


Peace & Love <3 / M.

Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards