Alla inlägg under januari 2009

Av Maria - 23 januari 2009 17:00

Ville bara uppmärksamma denna dag.

För exakt ett år sedan , avled en av världens bästa skådespelare i en tragisk olycka. Hoppas du har det bra Heath.


Rest in peace HEATH LEDGER . 1979-2008 <3

Av Maria - 23 januari 2009 16:45

Läste just den här artikeln på aftonbladet.se http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4246519.ab .

Känner mig riktigt arg just nu. Hur fan kan man göra något sånt mot helt oskyldiga människor. Fegt att sminka sig omänsklig också , och att anlända på en cykel. Nej nu jävlar. Elektriska stolen ? Yes.


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 23 januari 2009 16:29

Sitter här nu och lyssnar på Pink.. Brukar inte hända men jag har hittat en riktigt bra låt från henne :) Upptäckte just att under januari månad detta år har jag skrivit fler inlägg än någon månad förut ! Creds till mig..

Rolig bussresa hem förövrigt. Jag och Veronica skrattade oavbrutet. Hon försökte lära mig lite geografi dels.


- Maria , vad heter landet när man pratar portugisiska ?

- Tss , Portugalien.


Enkelt tänkte jag. Men jag hade visst fel , Portugal hade räckt. Sånt händer när man har tvingats att sett Kejsaren från Portugallien i årskurs 9.


Men vi hade en rätt så söt kille bredvid oss iaf, han satt och försökte läsa matte. Tillslut höll han för sina öron lite diskret med handflatan, det förvärrade bara vår skrattattack. Stackarn. Vi tjejer är väldigt jobbiga ibland alltså x) Haha.. Men det tänkter man inte på just då.

Speciellt inte när Veronica försökte komma på vad ett land/stad hette.


- Ja just det.. Pallagaya heter det.

- HAHAHAHA ! Vet du vad du sa !?


Sen så höll vi på att skratta åt det i säkert 20 minuter , och efter att knappt fått nån luft lyckades jag klämma ur mig att hon sa palla gaya.. Men hon fattade inte poängen , vilket inte ni heller gör nu troligtvis. Det kallar jag en riktig humorförstörare. Pallagaya landet blev inte alls lika roligt efter det.


Men här kommer Pink - Funhouse <- Lyssna ! :D

 http://www.youtube.com/watch?v=nycSicBd0Ko


Peace & Love <3 / M.


Av Maria - 23 januari 2009 16:19

Ush säger jag bara. Jag är ingen rasist jag lovar. Bara ibland , när de blir liite för närgångna. Uuush ! Stod i matkön idag, med ett helt gäng turkar ( ta inte illa upp nu ) bakom mig. De pratade hela tiden med varandra. Och plötsligt så trycker sig en utav dom närmare mig och jag flyttar mig ju naturligtvis mot Veronica som stod före mig i kön. Å så hör jag hur han gör såna pussläten mot mig , då var jag nära att spy alltså. Sen började han sjunga också ! Jag kommer få mardrömmar inatt. Jag lovar. Det var så nära att jag tog en matbricka och drog till honom med. Igår hade Veronica kjol på sig , det borde man väl få ha utan att någon ska behöva säga något om det. Men då började dom flörta med henne och sa nåt i stil med " Mmm , fin ;) " Ush. Jag kan verkligen inte sluta klaga på dom. Det går bara inte. Tur att man kan ta killarna i klassen som skydd när det behövs. De är ju rätt långa så.. :) Rätt så lätt att gömma sig bakom dom när det behövs x)


Men iaf , nu sitter man här. Med nåt jävla andningsfel. Jag är så konstig..



Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 21 januari 2009 14:25

Jippie ! Eller ? Springsteen konsert här i Sverige igen... Ush , jag oroar mig redan för att inte få några biljetter. Det brukar ju bli så. Tyvärr.. det är bara att hoppas på att hinna. Men annars får man ta ZZ Top till tröst , dit finns det nog biljetter kvar.


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 19 januari 2009 19:22

Funderar på om jag ska beställa biljetter till ZZ Top i Karlstad.. De spelar nämligen där i sommar och det vore nog värt att se? Vem vet om dom kommer till Sverige igen.. Bäst att ta chansen :)


http://www.youtube.com/watch?v=ZHRHc5HmFHg


http://www.youtube.com/watch?v=0_EFdod4YDo


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 19 januari 2009 18:51

Idag känns det som en sån där jobbigt dryg och lång dag, inget händer, bara tråk, tråk och tråk. Kom till morbrors jobb efter skolan där jag alltid sitter tills jag han skjutsar hem mig , fick se en person som jag inte riktigt kände igen. Tänkte att han är nog ny här. Men sen när han började prata så såg jag.. Den före detta långhåriga blonda killen var nu kortklippt och brunhårig. Haha , jävlar vad olik sig han var..

Prövade på lite längdskidor förut, men märkte av att benen inte hämtat sig från Vemdalen och att jag börjar bli förkyld och därmed får andningsproblem. Så nu sitter jag här istället. Ska snart gå och duscha , sen blir det tv och idrottsgalan :) Får väl se hur det går , och måste komma ihåg att vrida ner ljudet när hon gaphals-opera-kärringen kommer fram i rutan..


Kolla här förresten , i slutet av filmen , haha, dom dansar för roligt alltså !

http://www.youtube.com/watch?v=Ev44tKZzLSc


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 18 januari 2009 16:28

Jaha , så  var man hemma igen..

Inte så många krascher i backen , bara en ganska rejäl så jag svängde ner för ett mindre stup och landade på hakan , haha , men det gick bra ändå :)

Har hänt ett antal roliga saker också. Som när morbror körde upp med bilen på trottoaren och märkte det inte förräns bilen lutade och vi andra skrek.. Har även försökt lära mig att åka längdskidor bättre. Men det slutade i en snödriva med ena skidan fast under en gran.. Skitbra. Plus att det var nästan bara uppför , så 3 km tog ungefär en timme (!) för mig , min morbrors sambo och kusinen. Yay ! Och stjärtlappsracet.. Ojoj. Första "tävlingen" hade vi på fredagskvällen i slalombacken , utanför en restaurang, de kollade liite konstig på oss genom fönstret. Carina ( morbrors sambo ) vann första dagen , hon åkte längst. Men andra dagen , på lördagskvällen hade vi vallat lapparna och då vann jag ! Haha , kul var det iaf :)  Ojoj , vad rörigt det här blev nu. Men orkar inte skriva så mycket så det får bli en liten kort sammanfattning , resten kommer nog lite då och då :)


Peace & Love / M.

Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards