Alla inlägg under mars 2008

Av Maria - 5 mars 2008 00:59

Jag har liksom fått ett problem. Jag tycker lite pinigt nog om en kille som är ett år yngre än mig, är det fel ? Det känns lite dumt, speciellt eftersom han är från Holland och då går i ännu lägre klasser för att få in svenskan lättare. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Det finns nog säkert många par som tjejen är äldre än killen, mamma och pappa är ett av dom. Men det känns så jättedumt eftersom han går i sexan x) Och jag går i 9:an, men han är ju trots bara 1 år yngre! Men det är de där klasserna som är problemet.. Är det någon som har varit i någon liknande situation eller som har något tips om vad jag ska göra ? Tack i så fall.


Peace & Love <3 /M.

Av Maria - 4 mars 2008 16:30

NU har jag sett så många artiklar om djurplågeri så nu får det vara nog ! Jag blir bara så arg när man hör att någon har köpt sig en pälskappa, gjord på äkta vara bara för att den är så fin. Vet ni hur många rävar t.ex som dödas för din jävla kappas skull !?  Ungefär 15 ST ! Helt otroligt att folk köper djurplågerivaror. Djuren föds upp i skitiga förhållanden, trånga burar , dålig mat innan dom sen dödas bara för att göra kläder åt någon mupp ! Är det värt det ? Hundar som föds upp för att sen flås och bli kläder. Förr i tiden, långt tillbaka var det en självklarhet att ha päls , man hade liksom inget annat då. Men de födde inte upp djuren utan tog djur i det vilda som redan haft ett bra liv och gjorde kläder av pälsen : FÖR ATT DET VAR NÖDVÄNDIGT FÖR ATT INTE FRYSA IHJÄL ! Nu idag har vi massor av olika material som tillverkar så fina kläder av så sköna och varma material, så varför då köpa något som har plågats till döds  ? Du med päls ! Förstår du att det är djur du går och har på dig ? Har du sett hur det går till ? Om inte.. Ta och gör det och gå till H&M förfan och köp kläder av en affär - SOM ÄR EMOT DJURPLÅGERIET ! Jag hoppas att ni tog till er det här, och lämna gärna en kommentar , jag vill se vad ni tkr ! Tack till dig som också är emot.

Av Maria - 2 mars 2008 00:03

Jag har fått en ny förebild faktiskt ! Ingen mindre än Mr.Gustafsson i egen hög person ( Inte den negativa sortens hög dock ). Han bevisar att även fast man är nykterist kan man ha f*n så kul, om inte roligare än de som dricker sig redlösa för nöjes skull. Jag håller med honom ända ut i tåspetsarna, det är inte tufft att dricka och röka, knarka eller vara allmänt..ja.. Jag förstår mig faktiskt inte på mina vänner, och de förstår sig inte på mig. Varenda gång de får reda på att det är fest någonstans får man en massa förfrågningar " Men snälla Maria , kom igen , häng på nu ! " Men jag vill inte ljuga och säga att jag vill, så jag säger sanningen. - Nej. Björn är så bedårande söt och rolig så det finns nog inget bättre (: Så fort jag ser honom så känner jag hur mina smilgropar sakta börjar träda fram och skratten framkallas till glädjetårar efter en stund. Jag tror att vi är rätt så lika egentligen , bara att vi inte är lika roliga och åldern, nej den är heller inte så lika. Men det finns ändå så mycket som stämmer in. Jag kan inte säga att jag älskar honom, jag är ingen fjortis som friar till honom. Men jag erkänner att jag har skickat mail till honom, för hans betydelsefulla karaktär, för de många skratt han fått mig att göra, och allt det där (: UNDERBARA BARBABJÖRN ! Du är min förebild numera, tror jag iaf. Jag hoppas det. Ha en underbar kväll, natt eller dag ! Ni får välja själva !
 
Peace & Love <3 / M.

http://www.youtube.com/watch?v=4ZDCJ4d8nMk

Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards