Alla inlägg den 25 mars 2008

Av Maria - 25 mars 2008 21:24

Jag satt och tittade på American Idol - gives back häromdagen, och fick se chockbilder från bland annat områden där stormen Katrina drog in för ett par år sen nu. Hemskt. De flesta har fortfarande inget hus, knappt mat. Det var då jag kom på att det är väldigt många som har det så.. Inte bara i Afrika och i USA, utan i hela världen. Tur som är så har vi organisationer som hjälper till och försöker få ett slut på fattigdomen. TACK ! Men vi övriga människor kan även bidra med något. Så få kronor och du räddar så många liv. Många barn sitter föräldralösa vid 8-års ålder och ska försöka klara av sitt eget hem, för att överhuvudtaget överleva. De som ha otur får ett gevär i handen och skickas ut i krig vid 10-års ålder, senast. Vi klagar över att vi inte vet vad vi ska sätta på oss , att ingen av de där tio jumprarna som hänger till ingen nytta i garderoben har passerat "bäst-före-datum" för länge sedan , och inte alls passar nu. Samtidigt går det människor, och inte bara barn utan människor i alla åldrar runt i världen, letar efter mat i soptunnor och fryser ihjäl ute på gatorna. Deras sista önskan kanske var att i alla fall få dö i kläder, med mätta magar. Säg så här, om du har ett lass kläder och leksaker till ingen nytta, skänk bort dem till en organisation som åker till fattiga länder och delar ut till de som behöver. Ta en kasse med lite kläder och dela ut till de hemlösa som finns på gatorna här i Sverige. Ge dom en bit mat, alkohol mättar ingen, men den dödar smärtorna som finns. rör på dig och hjälp till att förändra världen ! Nu på en gång ! Du kanske tänker att

" vad hjälper det om jag gör någonting om ingen annan bryr sig ? "  , men sluta upp med de där tankarna. En för alla - Alla för en.

Skänk pengar , bli fadder , du kan hjälpa med så lite pengar. Och du som redan har förstått det här och hjälper ett barn eller flera , ett stort tack ska DU ha ! Du hjälper till att få en bättre värld.


http://www.rb.se/sv/1000.aspx?flash=yes


http://www.unicef.se/


Peace & Love <3 / M.

Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards