Alla inlägg den 11 mars 2008

Av Maria - 11 mars 2008 16:53

Nu har jag bestämt mig , eller jag tror det iaf. Jag vill vara en sund människa, jag kommer aldrig att röka eller testa droger, alhokol har jag testat men det är inget för mig , så det kommer jag troligtvis också stå över. Har just gjort första delen av mitt tränigspass för dagen. Unnar mig en liten rast med äpple och vatten (: Godiset ska också bort, iaf under veckorna, men det kommer bli väldigt svårt för min del. Har nog aldrig haft godisförbud, inget som jag klarat av iaf.


Annars så skulle jag vilja säga ursäkta till dom som fann mitt förra inlägg kränkande. Jag kom på det såhär i efterhand, att alla kanske inte tyckte det var så kul. Så ursäkta.


Nu har jag inte tid att vila mer , andra delen av passet ska startas inom några få minuter, ingen tid att vila nu.


Peace & Love <3 / M.

Dagens Idrottlektion :

Vi skulle träna inför handbollsmatchen mot A imorgon, så vi körde lite passningar och sånt på lärarens order. Vi delade upp oss i sex led, en skulle stå i mitten av alla led. :


---       -      ---

---       -      ---

---       -      ---

---       -      ---

---       -      ---

---       -      ---

Så Alex fick stå i mitten av mitt led. Lite svårt att förklara men man skulle studsa fram bollen till honom  och sen dribbla förbi och kasta till den som stod längst fram i det andra ledet. Så fortsatte det fram och tillbaka. När det var Elins tur snubblade hon, slog till Alex på ett känsligt ställe och bet honom i axeln, samtidigt som hennes tandställning trycktes till och läppen blev inte så bra på insidan . Efter mycket skratt och lite gråt skulle hon ut ur omklädningsrummet igen, BOOM sa det efter bara några sekunder. Då hade stackarn fått en boll rakt i ansiktet och fick gå in och kyla av sig igen. Herregud vilken klass vi är egentligen !! Men snart är det slut på allt det roliga. Hm,.. Konstigt.

Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards