Alla inlägg under augusti 2008

Av Maria - 10 augusti 2008 19:46

Kineserna envisas med att 080808 är det bästa datumet. Jag håller inte med.

Det var 080808 mitt marsvin började bli sjuk.

Hon satt bara i ett hörn och hängde.

Hon ville inte äta eller dricka , hon bara satt där.

Jag tvingade i henne vatten och lite mat.


Idag lämnade hon oss.

Hon verkade inte vilja ha ljus på sig  , så jag lade henne i kattkorgen.

Hon fick ett par gamla långkalsonger ( det enda jag hittade ) som täcke , och en tomteluva som kudde. Tillslut somnade hon in.


Jag grät i ren förtvivlan och försökte väcka henne.

Men förgäves.


Kommer sakna dig Tanja <3


-v- http://www.youtube.com/watch?v=9L9_8vwx2w8 -v-


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 4 augusti 2008 14:21
http://www.youtube.com/watch?v=SGTDRztaCCw

Sitter här och tittar ut genom fönstret. Bara grått dis överallt , inte ens en liten solfläck någonstans. Det är inte länge kvar tills höstkläderna ska börja inhandlas heller. Faktum är att jag faktiskt redan börjat. Köpte en tröja på H&M häromdan och den är verkligen jättevarm ! Blir bra åt lilla mig som är så frusen. I vinter vill jag ha en liten längre jacka också , har alltid kört med skidjackor , men i år tror jag att jag kör på en fodrad kappa istället :) fast man kan ju hinna ändra sig många gånger innan dess.


Det bästa med hösten måste väl ändå vara trädens färg , hela naturen förändras och kläderna såklart :D Mys ! Även fast det är skönt att gå i bikini så kan det vara rätt mysigt å dra på sig en stor mössa , vantar , en tjock jacka och stövlar.


Men det är inte höst än , nej nu är det Augusti - sensommar . Även fast det mest känns som den förstnämda årstiden ..


Peace & Love <3 / M.


Av Maria - 4 augusti 2008 00:48
http://www.youtube.com/watch?v=jxfdDrKO8uM

Jag sitter här och sjunger lagomt falskt till Heart - Alone ( Ni vet den som Celine Dion har gjort om till en vaggvisa ? ) . Armen är i bandage också sen jag halkade till på min morbrors järntrappa förut i eftermiddag och blev tvungen att åka till sjukhuset i Torsby för att få det iordning . Så ursäkta om det blir stavfel på vissa ställen , men nu vet ni iaf vad det beror på.


Jo det jag tänkte skriva om var det här med musik.

Tänk er på 80 - talet , jag var inte ens född förräns 10 år senare, men den mesta musiken jag lyssnar på gjordes på the 80's . Rocken var helt enkelt bäst då. Inget skrål-prål som det är nu. Jag kanske låter gammaldags , men det skiter jag fullkomligt i . Vilka bra rockband finns det nu ? Ni kan säkert räkna upp en hel del , men om jag ber er räkna bort dom som använder skrikiga gitarr-solon i överflöd och skriker tills de är hesa , så finns det egentligen inte så många kvar. Vart tog ni vägen ? Heart , ZZ Top , Rainbow , Deep Purple , Cheap Trick och alla .. Någon måste väl inse hur bra musiken var då och försöka återuppta 80 -talets rock. Snälla  ? För i dagens läge kommer jag inte på något band som i framtiden kommer kunna beskrivas som "klassiskt " .


Peace & Love <3 / M.

Av Maria - 1 augusti 2008 23:37

Var i Furuvik i förrgår och blev helt betagen av aporna. Det spelar ingen roll vad det är för sort , alla är lika underbara på sitt sätt. Speciellt Santino :)

Jag och min kompis Frida blev sittandes vid fönstret där han satt. Jag hade stet hur apor uppförde sig mot varandra och att när dom plutade med munnen mot någon annan btydde det att de ville vara trevliga , också när man bara visade nedre radens tänder , så jag gjorde så. Och till svar fick jag en puss på andra sidan glasväggen. Helt underbart !

Flera gånger pressade han läpparna mot rutan åt både mig och min kompis. När vi sen lutade huvudet mot fönstret, gjorde han samma sak på andra sidan. Han var så rar :) Vi lade våra fingrar mot rutan , och han gjorde samma sak. Och när lilla Manda kom dit och tittade gav han henne en puss också. Det var jobbigt att behöva gå därifrån.

Det är med tårar i ögonen jag skriver detta , för jag vet att Santino är gammal och han kanske inte har så långt kvar att leva . Men jag hoppas ju naturligtvis !  Och jag vill samtidigt passa på att hylla Ing-Marie som är den enda skötaren som kan gå in till primaterna. Hon måste ha en helt otrolig vardag.

Peace & Love <3 /M.

Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards