Alla inlägg den 1 augusti 2008

Av Maria - 1 augusti 2008 23:37

Var i Furuvik i förrgår och blev helt betagen av aporna. Det spelar ingen roll vad det är för sort , alla är lika underbara på sitt sätt. Speciellt Santino :)

Jag och min kompis Frida blev sittandes vid fönstret där han satt. Jag hade stet hur apor uppförde sig mot varandra och att när dom plutade med munnen mot någon annan btydde det att de ville vara trevliga , också när man bara visade nedre radens tänder , så jag gjorde så. Och till svar fick jag en puss på andra sidan glasväggen. Helt underbart !

Flera gånger pressade han läpparna mot rutan åt både mig och min kompis. När vi sen lutade huvudet mot fönstret, gjorde han samma sak på andra sidan. Han var så rar :) Vi lade våra fingrar mot rutan , och han gjorde samma sak. Och när lilla Manda kom dit och tittade gav han henne en puss också. Det var jobbigt att behöva gå därifrån.

Det är med tårar i ögonen jag skriver detta , för jag vet att Santino är gammal och han kanske inte har så långt kvar att leva . Men jag hoppas ju naturligtvis !  Och jag vill samtidigt passa på att hylla Ing-Marie som är den enda skötaren som kan gå in till primaterna. Hon måste ha en helt otrolig vardag.

Peace & Love <3 /M.

Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards