Senaste inläggen

Av Maria - 6 december 2009 22:10

Julhandlade i Karlstad igår, alltid lika skrattframkallande att se alla gubbarna sitta och vänta på bänkarna utanför affärerna !

Fick mig lite kläder och hämtade även ut ståplats biljetterna till JJ-Night den 26:e December.

Något mer som jag fick med mig hem var en fruktansvärd huvudvärk ! Det kan bero på alla kärringar (ja, det är de jag skyller på) som tjattrade om allting hela, hela tiden. Och all denna folkmassa som spred ut sig över hela Bergvik gjorde inte saken bättre.


Sen bar det av till Säffle, där vi kollade på den ungefär 4 veckor gamla valparna :)

Jättesöta var dom ! Så nån gång runt nyår får man sig en liten plutt :)

Blev faktiskt chockad av hur små de verkligen var, jag minns liksom inte hur Linus såg ut när vi hälsade på honom för första gången. Det var ju nu snart 7 år sen.


Men den valpen jag har bestämt mig för, är den som är mest lik min gullegris, Linus då.

Får väl se om jag tycker att han är lika gullig när han biter mig sen.. Haha.

  

Av Maria - 1 december 2009 13:59

Nu har jag glömt att skriva igen ! Typiskt.

Men det har inte hänt så mycket, ingen hockeymatch, inget gitarrspelande och ingen hund.

Än så länge.


Sony Ericsson AINO är beställd och påväg :)

Har varit hemma idag, det var bad i skolan och jag klarar inte av att anstränga mig i badhus då jag inte får någon luft.


Nu sitter jag och lyssnar på gamla rocklåtar, som vanligt och funderar på att nörda mig med SIMS 3. Men det orkar jag nog inte.

Blir väl Fresh Prince in Bel Air snart istället ! :D


http://www.youtube.com/watch?v=JzmfpfIq0-4

Av Maria - 23 november 2009 19:45

Frida var här igårkväll, vi fastnade med att lägga såna där knepiga plastpussel inom en ram. Klarade av flera olika kombinationer ! Gjorde 5-minuterskola och kollade på Parlamentet.

Sen åkte hon hem, och jag fick se min efterlängtade Mark Wahlberg film Shooter, som förövrigt får 5/5.


Fick äntligen hem en annan Mark Wahlberg film idag, The Departed. Så den ska man väl se :)


Nu sitter jag och mår dåligt, som jag har gjort hela dagen. Väntar på pannkaka, om jag nu orkar äta nåt. Ska se Ullared, och sen Gladiator med Russell Crowe. Kolla den ni också, den är riktigt bra. Börjar 21.00 på Kanal9.


Imorgon ska jag försöka ta mig till skitskolan, och låtsas ha idrott. Sen handla lite halvt, och åka hem igen. Såå roligt..



Av Maria - 21 november 2009 23:15

New Moon + Andreas Carlsson på samma dag = Go blandning !


Åkte till Karlstad imorse för att vänta på Bergvik, där snygg Andreas Carlsson skulle signera sin bok Live to win.

Och jag var den första som tog kort MED honom :D (idag alltså) Lite stolt faktiskt :) Blev väldigt förvånad, för jag var lite orolig över att han skulle vara så där stöddig som han är ibland när han sitter i juryn, men inte. Han var så jäkla trevlig ! Han frågade vad jag hette och så, sen undrade jag lite försiktigt om jag kunde få ta kort på honom. " Ja självklart " sa han och ställde sig upp, gick ner från "podiet" och tog tag i mig med motiveringen " Det är klart att du också ska vara med på kortet ".

Så där fick Vero ta kort, Andreas log sitt finaste leende medans jag blev så överlycklig över att överhuvudtaget stå sida vid sida om en av världens bästa låtskrivare och producenter, att mitt stooora leende fick mig se helt psykotisk ut. Men Andreas gjorde bilden mycket bättre, så klart.


Haha, förövrigt så tyckte både Vero och hennes syster att vi log lika. Njaa, han har ju iallafall fint leende. Och jag lovar, jag kollade noga. Han har verkligen så vita tänder som han ser ut att ha i TV ! :D


  


Sen såg vi också den nya Twilight filmen New Moon, det enda som egentligen var bra med den filmen var väl Jacob ;) Fast hans näsa... nej, den passar inte in i hans ansikte. Över huvudtaget. Men blev jävligt glad över att de kommit på att klippa av det långa håret !

Men själv så föredrar jag nog den första filmen faktiskt..


Nu ska jag ta med mig en påse Maltesers, sätta igång Henrik Schyfferts - The 90's, ett försvarstal och titta så länge jag orkar. Var inte så längesen jag såg den på tv'n, missade dock en del. Men minns att jag till och med ställde mig upp i vardagsrummet och applåderade i slutet. Så det måste ju vara bra...

  


GOD NATT !

Av Maria - 13 november 2009 18:30

Åfan. Vilken otroligt fin hälsningsfras " åfan ".

Jaja, jag vet inte vad jag ska skriva förutom det att jag faktiskt har blivit farmor ! Japp, ni läste rätt ! Jag fyller 17 snart, och är redan farmor. Det ni ;)


Som ni säkert förstår så är jag ingen mirakelflicka som fick barn vid 8 års ålder och nu blivit farmor. Ush så äckligt det där lät då :s

Det handlar förstås om min lilla gulleplutt Linus som blev pappa under måndagen till 7 st. otroligt gulliga små råttor eller vad man ska säga..

Titta och bedöm själva :D


  



Av Maria - 10 november 2009 17:47

Tog vaccinations sprutan för grisförkylningen igår, har sluppit frossan och allt det. Men har så jävla ont i armen ! Måste lyfta den med andra handen för att inte skrika.


Kan ju bero på att jag var alldeles stel när jag tog sprutan. Jag är livrädd för såna, och den ena skolsköterskan satt och höll mig i handen (!) xD Nåt som kändes väääldigt konstigt.. Jag kände tårarna komma så jag satt också och bara tittade ner i golvet. Hon frågade om hon skulle säga till innan hon stack men jag svarade " Stick bara ". Kändes bättre än att få höra det innan.

Mina kusiner kände ingenting, hon visste inte ens att hon hade fått sprutan och hon är trots allt 9 år. Men eftersom jag är såpass rädd så satt jag och spände mig, jag blev tillsagd att ta djupa andetag men jag orkade inte andas över huvudtaget..

Så jag kände mycket tydligt när hon förde in sprutan i överarmen, när jag trodde det var klart så säger hon att jag ska slappna av och ta det lugnt. Det stack som fan men jag var tvungen.


Det värsta var ju att jag kände sprutan hela tiden :( Ush, och nu säger mamma att hon ska beställa Gardasil ( 3 sprutor ) ALDRIG ! Jag tänker inte ta några fler, fyfan säger jag bara..

Av Maria - 5 november 2009 19:00

Har tränat sönder mig, gjorde för många armhävningar häromkvällen så nu har jag tydligen sträckt mig och har emellanåt svårt att andas.. Inte så kul.

Denna dagen har inte varit så kul över huvudtaget, hade en lektion. Sen satt vi och väntade på att läraren till den andra lektionen skulle komma. Men eftersom elever bara behöver vänta i en kvart innan man får gå, så gick vi.

Kan låta gött, men inte när man missar sin buss med 10 minuter och får vänta i 2 h på den andra !

Som tur var så stannade Helen och höll mig sällskap.


Sen väl på bussen, fick vi stå i kö i ungefär en halvtimme för att det hade hänt någon olycka en bit bort.

Och nu har jag nåt skolarbete som ska vara klart imorgon, som jag också inte ens fattar något av.

Skit !


Men får väl avsluta med att säga att första snön är här iallafall ! :D


Av Maria - 1 november 2009 16:50

Jag som tänkte gå ut och gå med Linus och Evita, men seg som jag är hann jag inte för nu är det stupmôrt ute.

Och jag är verkligen livrädd för att gå i mörker, spelar ingen roll om det är inomhus eller ute, känns alltid som om det ska hoppa fram nån. Har vissa erfarenheter av sånt..

T.ex som för några år sen, så dog en tjej i klassen över mig. Så en kväll när en kompis skulle sova över, och jag skulle gå in i badrummet och hämta vatten så stod jag och tänkte på henne. Och lite på tjejen i The Grudge, som verkligen skrämmer skiten ur mig. Det värsta var då att min kompis hade färgat sig mörkhårig och hade precis som i The Grudge - långt rakt hår...

Jag hade sagt till henne att stanna på mitt rum, men hon hörde tydligen inte det för när jag öppnade dörren stod hon där ute i hallen, haha.. jag skvatt så mycket att jag hällde ut vattnet på golvet och skrek jättehögt ! Det var INTE kul !


Jag klarar även inte av mörka fönster, så på kvällarna när jag är ensam uppe drar jag alltid för fönstrena med gardiner, jag får alltid för mig att det ska knacka på eller dyka upp ett huvud.. Som jag också har upplevt.

Det var i vintras då jag stod i köket och målade det sista av skåpluckorna. Plötsligt knackade det på fönstret, jag trodde det var min morbror så jag vinkade bara lite snabbt. Men när jag vänder mig om är det enda jag ser två ögon och en tandrad.. Ja, jag är absolut inte emot mörkhyade på något sätt.. Det vara bara det att jag fick panik och sprang uppför trapporna på två röda.

Jäklar ! Nu skrämmer jag upp mig själv igen.. Och det hjälper inte att jag vet att ibland hör man steg inne på mamma och pappas sovrum.


Det började redan när jag var liten.

Jag låg och sov i min spjälsäng, mamma var nere. Men så hörde hon steg på övervåningen, hon trodde ju såklart att det var jag som hade klättrat ur sängen, men icke. Jag låg och sov fortfarande...

Detta kan ju låta o-troligt. Men det blir värre..

För cirka 2-3 år sen, hade jag just bytt rum till en mindre variant. När jag en natt låg vaken hörde jag fotsteg klapprandes på golvet, precis som det låter när någon går barfota. jag blev förstås livrädd och skrek på mamma, men av henne blev jag dumförklarad och hon gick och la sig igen.

Efter ett tag började hunden morra som låg i fotändan på sängen, han tittade rakt ut i mitten mot rummet och slutade inte morra. Jag vet inte vad som hände, men jag fick för mig att denne någon skulle sätta sig just där min hund låg. Och mycket riktigt.. Hunden flyttade sig just i det ögonblicket !


Fyfasen alltså.. Spökhistorier for real!


Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards