Alla inlägg den 10 januari 2008

Av Maria - 10 januari 2008 21:12

Sitter här och lyssnar på Nirvana, om och om igen. Det var ett tag sen.

Rebecca var sjuk idag också, så jag hade ingen att sova med i "sov-hörnet" under rasterna "/ Hon kommer ju inte imorrn heller :[

Skulle vilja se på Ghost Whisperer just nu, men tv:n är naturligtvis upptagen så.. Det blir nog inte så ändå. Och jag stör mig si innerligt på den volym pappa har, han måste vara halvt döv, om inte så kommer han bli det inom en snar framtid. Jag börjar även bli orolig för at jag inte ska få ledigt för att åka till Sälen. Det skulle vara en katastrof ju ! Kollar vad dom har för väder, hur mkt snö dom har och allt sånt där - nästan varenda dag !

Tänk att behöva kolla vädret på en plats dit man kanske inte ens kommer. Inte i år iaf, eller ja, som sagt. Jag vet inte än. Men hoppas naturligtvis på ett " ja" .


Jag kommer få tinnitus snart, skruvar upp volymen i örsnäckorna för att höra min egen musik istället för nyheterna på tv:n.

Inte bra ! Jag har gjort ett test förresten, om hur mkt hippie man "bestod" av , jag hamnade på 42 % . JAG !? :| Oh hippie yey.

 Vi har ju ävenbörjat med danska i skolan ! Haha , det tkr jag faktiskt är rätt så kul , även fast danska är bak-o-fram enligt mig. Om man kommer dit och säger att man vill ha en "Frokost" så får man ju lunch ! Herregud :p

" Jefla bog! " som Simon så smart kläckte ur sig på lektionen. Ja , så kan man också säga. Det betyder för övrigt " jävla bok" , troligtvis iaf. Bog betyder bok iaf så..

Menmen :p


Ska fortsätta att fundera på vad jag ska ta mig till kvällsmat, börjar bli dags för det. Mat, nu igen ! " Maria, du göringet annat än äter va ? " Tack för den Becca.


Peace&Love/ M.


Dagens citat ( eller egentligen gårdagens för att vara exakt )


"Ja , ni har väl någorlunda bra hjärnor iallafall... =D " - NO-läraren till klassen. Tack för förtroendet du !!



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Det finns folk som är smarta, och de som kallar att de är smarta. Jag vet inte vilken kategori jag tillhör. Men jag vet att detta är min blogg och du är hjärtligt välkommen!

Omröstning

I Norge blev Bruce Springsteen framröstad till världens största artist, vad tycker du?
 Helt rätt ! Badlaaaands...
 Va !? Helt fel ju !
 Han är en stor artist, men det finns andra som är bättre.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards